Bylykbashi : Meta ka bërë një rol fisnik

Bylykbashi : Meta ka bërë një rol fisnik

772
0

Pas takimit me anëtarët e “Venecias”, Bylykbashki: Meta ka bërë një rol fisnik me këtë akt, shkarkimi një lojë e turpshme

Tiranë- Pas takimit me anëtarët e Komisionit të Venecias për çështjen e shkarkimit të Presidentit Ilir Meta, Oerd Bylykbashi ka deklaruar se Meta me anulimin e zgjedhjeve të 30 qershorit bëri një akt fisnik.

Presidenti shkarkohet vetëm nga Gjykata Kushtetuese. Presidenti është garantuar për të zhvilluar zgjedhe të lira dhe të ndershme. Meta ka bërë një rol fisnik me këtë akt. Pra parlamenti përpiqet që të shkarkojë presidentin dhe kjo që po ligj është një lojë e turpshme. Ne e bëmë të qartë edhe aspektin politik. Raporti i OSBE-ODIHR deklaroi se zgjedhjet në Shqipëri janë të vdekura.”, ka deklaruar Bylykbashi.