Bënin shaka me të sepse ishte e plotë, por për tri vjet...

Bënin shaka me të sepse ishte e plotë, por për tri vjet u bë bombë (Foto)

828
0

1d4-37_1475677007-8586758

Një femër britanike që vihej në lojë për shkak të pamjes së saj ka marrë një vendim radikal për të ndryshuar totalisht pamjen e saj.

24-vjeçarja Chloe Munnings ishte mbipeshë dhe për këtë shpesh e tallnin.

Por tre vjet më parë ajo nisi shndërrimin e saj, megjithëse tepër radikal.

Britanikja shpenzoi 27 mijë paund në operacione plastike.

Ajo rregulloi gjoksin, faqet, mollëzat, buzët dhe mban një korse për të ngushtuar mesin.

“Dëshiroja gjithmonë të isha perfekte, dhe mendoj se ja kam arritur”, thotë ajo.