Basha në Vlorë: Bashkëbisedim me qytetarët për ekonomi të fortë dhe të...

Basha në Vlorë: Bashkëbisedim me qytetarët për ekonomi të fortë dhe të nesërme të sigurt

233
0

 

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka vazhduar sot takimin me qytetarët e Vlorës, duke folur për hallet e tyre dhe planin e PD-së për një ekonomi të fortë dhe të nesërme të sigurt për vlonjatët dhe gjithë shqiptarët. Kryetari i PD-së, Basha, ka vijuar takimin me qytetarë, duke bashkëbiseduar për problemet që kanë dhe njëkohësisht duke u ka shpjeguar se qeveria nuk ka mbajtur premtimet për vendet e punës dhe rritjen ekonomike.