Aromë pranvere…(Foto)

Aromë pranvere…(Foto)

900
0

Lule shumëngjyrëshe, lëndina të bleruara, pemë që sapo kanë çelur sythet, temperatura të ngrohta dhe rreze dielli që lajmërojnë së pranvera ka trokitur!