6 mënyra të çuditshme të shqiptarëve për të thënë “Të dua” (Video)

6 mënyra të çuditshme të shqiptarëve për të thënë “Të dua” (Video)

927
0

6 mënyra të çuditshme të shqiptarëve për të thënë "Të dua" (Video)

Në tekste këngësh.

1. Kur ajo është “e nxonme” dhe ti do t’i thuash se e do, por ajo s’e mban mend kush je: “Geasy te don/ Geasy te don / Zgjedhe venin veq ku po don /Geasy te don/ Geasy te don”, si Getoari tek “E nxonme”.