6 mënyra të çuditshme të shqiptarëve për të thënë “Të dua” (Video)

6 mënyra të çuditshme të shqiptarëve për të thënë “Të dua” (Video)

947
0

2. Kur ndoshta edhe s’e do, por është çështje biologjike: “te tjeret kot sa lodhen si ti se bon asnjo /ti ke dicka speciale qe trupi ma kerkon”, si Noizy dhe Altin Sulku tek “Gipsy Lover”.