Tags Posts tagged with "6 mënyra të çuditshme të shqiptarëve për të thënë “Të dua” (Video)"

Tag: 6 mënyra të çuditshme të shqiptarëve për të thënë “Të dua” (Video)

6 mënyra të çuditshme të shqiptarëve për të thënë “Të dua”...

Në tekste këngësh. 1. Kur ajo është “e nxonme” dhe ti do t’i thuash se e do, por ajo s’e mban mend kush je: “Geasy te...