14-vjeçari shqiptar ngre gjithë Suedinë në “këmbë” : Dua ti tregoj botës...

14-vjeçari shqiptar ngre gjithë Suedinë në “këmbë” : Dua ti tregoj botës se nga vij

79
0

Rejhan Sjunger është vetëm 14-vjeç dhe ka ngritur në këmbë jurinë e kompeticion muzikor për fëmijë në Suedi.

 

Rejhan është me prejardhje nga Kosova dhe zëri i tij gjatë performancës ka mahnitur të gjithë pjesëmarrësit.

 

Teksa tregon për jetën e tij, Rejhan thekson se muzikën e ka pasion dhe pse nuk ka studiuar në një shkollë muzike. Dëshira e tij më madhe është të arrijë në finale.

 

Rejhan, ndihet krenar për vendlindjen e babit të tij Kosovën dhe do t’i tregojë botës se Kosova është një shtet i ri dhe i vogël, por që ka shumë talente ndërkombëtare.

loading...