1 mijë dollare bakshish, kamarierja tregon “mesazhin e neveritshëm” që i kishte...

1 mijë dollare bakshish, kamarierja tregon “mesazhin e neveritshëm” që i kishte shkruar klienti

23
0

Një kamariere ka ndarë një fotografi në rrjetet sociale në të cilat ajo ka treguar mesazhin që i kishte lënë një klient, si dhe bakshishin prej 1,000 dollarësh. Siç shpjegoi ajo, ajo i dha blerësit një faturë në vlerë prej 129 dollarë dhe u befasua shumë kur pa që burri kishte lënë një shumë më të madhe parash, si bakshish, përcjell Telegrafi. Megjithatë, kur ajo hodhi një vështrim më të afërt në faturë, ajo kishte diçka për të parë. Një mesazh “shumë shqetësues dhe i papërshtatshëm” ishte shkruar mbi të. “Thithkat e bukura, princeshë, më telefono”, shkroi ai pranë numrit të tij të telefonit. Ky veprim i tij ka nxitur edhe reagime të shumta në rrjetet sociale, shumica negative.