”RELIKAJ” KRENARIA E BIZNESIT JO VETEM NE MALESINE E MADHE , PROMOVON...

”RELIKAJ” KRENARIA E BIZNESIT JO VETEM NE MALESINE E MADHE , PROMOVON FABRIKEN E RE …Reportazh Nga : Gëzim Vuçaj

268
0

Mbrëmjen e ditës së hënë në qytetin e Koplikut fishekzjarret u ngriten lartë në qiell . Atje u bashkuan me rrezet e hënës dhe disi me “xhelozinë” e yjeve bënë “kompromis” për të ndriçuar këtë mbrëmje si asnjëherë tjetër deri më tani . Në mjedisin e kompanisë “Relikaj” kishin ardhur , krahas atyre që për 25 vite me rradhë i kanë dhëne këtij mjedisi , kësaj kompanie jetë , edhe miq , koleg biznesmenë e dashamirës të kësaj kompanie nga më të

”moçmet” , por edhe nga më efikaset në jeten e komunitetit jo vetëm në M.Madhe . Sonte kjo mbrëmje ka vetem një kryefjale : E gezofshi , dhe ju ecte mbarë ! Shterngime duarsh dhe gjithënjë fjalë zemre nga të gjithë për themeluesin dhe drejtuesin e kësaj kompanie z. Ramadan Likaj.

KJO NATE E BARDHE…!

 

Ja , si gjithënjë largë pregaditjeve me shkrim , por thjesht dhe rrjellëshem , ashtu si perherë , duke folur per punën e kryer , me fjalet e zemres , presidenti i kompanisë “Relikaj” z. Ramadan Likaj , ka falenderuar të gjithë për pjesmarrjen e tyre në këtë inagurim të fabrikes së re , të perpunimit të bimeve medicionale . Ka falenderuar familjen e tij , parteneret kudo dhe veçanarisht ata Amerikan , të cilet nuk munguan edhe në këtë mbremje festive . Shkurtazi Ramadan Likaj , ka treguar rrugen 25 vjeçare , të ecjes deri këtu , të kompanisë se themeluar prej tij . Por edhe fjala e mikut dhe Partnerit Amerikan , i cili veçmas të tjerave u ndal tek serioziteti i kompanisë “Relikaj” çka ka bërë që të garantojnë siguri të lartë bashkpunimi dhe suksesi….

 

BISNESMENI NDUE FTONI : KY INVESTIM NUK I LENE GJE MANGUT INVESTIMEVE NE AMERIKE .

I ndodhur në Shkoder vetem pakë dite sapo është kthyer në vendlindje , bisnesmeni tashme i njohur Shqiptaro – Amerikan Ndue Ftoni , me njëherë sapo ka mësuar se mbrëmjen e së henes së datës 4 dhjetor 2017, kompania “Relikaj” në qytetin e Koplikut , inaguron fabriken e re të perpunimit të bimeve medicionale , ka mirepritur ftesen per të qënë i pranishem . Edhe gjatë pershendetjes që bëri , por edhe në një intervistë të dhënë enkas per këtë qellim për revisten “Fjala” dhe Tv Kopliku , është shprehur : Ky investim po të ishte në Amerike , shteti Amerikan do të bënte at që asnjeri prej jush nuk e imagjinon , çfarë mbeshtetje do i jepte . Eshtë një investim përrallor, është një investim që në Amerik po të ishtë nuk mund të bëhej ndryshe , pra është fjala e fundit , I lumtë dhe pergëzime biznesmenit Ramadan Likaj . Ka perfunduar krahas të tjerave Ndue Ftoni duke e pergëzuar presidentin e kompanisë Relikaj .

 

DREJTORI RAJONAL I TATIM TAKSAVE HYSEN HYSAJ: NDIHEM DY HERE I GEZUAR SONTE

Ne mes të gjithë atyre që ishin të pranishem në ketë mbrëmje festive , jo vetem për themeluesit dhe pronaret e këtij investimi madhor , këtu në qytetin e Koplikut , ishte edhe Drejtori Rajonal i Tatimeve në Shkoder z. Hysen Hysa . Jashtë çdo kompleksi ka përshendetur këtë investim gjigand këtu në qytetin e Koplikut nga Presidenti Ramadan Likaj . z. Hysen Hysaj ka theksuar se ndihet dy herë i gezuar , në rradhë të pare nga funksioni që kryhen , do thotë dashamiresi për këto investime , dhe në rradhe të dyte si Malesor , si Koplikas është ndjejë krenarie për këtë investim e ka perfunduar fjalen e tij duke i uruar pune të mbare kësaj kompanie Drejtori Hysaj.

 

INAGURIMI I KESAJ FABRIKE , PER PRESIDENTIN LIKAJ NUK ESHTE STACIONI I FUNDIT …

S’bashku me Partnerin e tij Amerikan , i cili siç e cituam dhe më heret ndodhej pikrisht në Koplik , për të festuar s’bashku me z. Likaj , po të dy s’bashku i kanë prerë shiritin këtij investimi nga më të veçantet në vendin tonë . Më tej pjesmarrësit kanë trokitur gotat e veres së kantines “Miqësia” edhe kjo fabrike , pjesë e kompanisë “Relikaj”. Kësisoj kjo mbrëmje festive ka vijuar gjatë me këtë koktejl të shtruar për mysafiret . Nderkohë që në intervistë të dhëne veçmas për revisten “Fjala” dhe Tv Kopliku Presidenti i kësaj kompanie z. Ramadan Likaj , teksa ka folur për rrugëtimin 25 vjeçar të kompanisë së themeluar dhe drejtuar prej tij , nuk ka nguruar të japin dhe sinjalin e vazhdimësisë së investimeve të kësaj kompanie , pikrisht këtu në qytetin e Koplikut , duke treguar ambicjet e tij , të cilat janë te vrullshme dhe gjithënje energji positive . Natyrisht një mbrëmje e tillë , do të mbahet mend gjatë nga të gjithë ata që ishin të pranishem ,  sepse panë me sytë e tyre at që do mund kenë degjuar nga të tjeret , Panë atë investim , ku realisht është një investim , krenari për të gjithë malesoret , për të gjithë Koplikasit , veçse Zagorjanet , të cilet nuk ishin të paktë këtë mbrëmje u ndjen dhe më shumë krenar qe një djalë Zagore , arrinë këto maja të larta investimi . Dhe natyrisht edhe ata që munguan në këte mbremje për arsyet e tyre apo të tjerve me siguri janë ndjerë mirë më ketë investim dhe jo mire me mungesen . Kështu pra “Relikaj” ka festuar investimin e fabrikes së re të përpunimit të bimeve medicionale dhe aromatike , fabrike e cila , në “sojnë” e vetë hynë për herë të parë në vëndin tone , dhe kjo herë e parë i ka takuar Koplikut , kryeqëndres së M.Madhe, kjo falë kompanisë “Relikaj”, Urime dhe rrtugëtim të mbarë dhe sa më të gjatë ”Relikaj..”!

 

Foto nga Mentor Dorzaj , gjatë inagurimit të fabrikes së re nga kompania “RELIKAJ” 4.12.2017 :