Tags Posts tagged with "”RELIKAJ” KRENARIA E BIZNESIT JO VETEM NE MALESINE E MADHE"

Tag: ”RELIKAJ” KRENARIA E BIZNESIT JO VETEM NE MALESINE E MADHE

”RELIKAJ” KRENARIA E BIZNESIT JO VETEM NE MALESINE E MADHE ,...

Mbrëmjen e ditës së hënë në qytetin e Koplikut fishekzjarret u ngriten lartë në qiell . Atje u bashkuan me rrezet e hënës dhe...