Zgjedhjet, Thaçi: Sot le të fitojë Kosova, qeveria e re duhet të...

Zgjedhjet, Thaçi: Sot le të fitojë Kosova, qeveria e re duhet të përballet me sfidat që kemi përpara

509
0

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, përmes një postimi në Facebook ka ftuar të gjithë qytetarët e vendit që ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre për votë.

Ai ka shkruar se qytetarët duhet të dalin në votime në mënyrë që të përmirësohet jeta e qytetarëve të e vendit, ndërsa shpreson që procesi elektoral të jetë i drejtë, i lirë dhe fer.

 

 

“Sot Kosova zgjedh legjislaturën e re, që do të nxjerrë edhe qeverinë e re të Kosovës, e cila duhet të përmirësojë jetën e qytetarëve tanë dhe të përballet me sfidat që i kemi përpara.

 

Prandaj, ftoj për një pjesëmarrje sa më të madhe, për një proces elektoral të drejtë, të lirë dhe fer. Kemi ndërtuar traditë të zgjedhjeve të mira dhe të pranuara nga të gjithë. Sot le të fitojë Kosova.”, ka shkruar Thaçi.