Vizita në Vau Dejës – I moshuari e vë në siklet Ramën,...

Vizita në Vau Dejës – I moshuari e vë në siklet Ramën, e thërret me sa mundet në emër

1189
0

ramaaaaaaaaaaaa

Vizita e kryeministrit Edi Rama gjatë ditës së sotme në qytetin e Vau Dejës është shoqëruar dhe me situata të sikletshme.

I tillë është dhe ky moment, ku një i moshuar me bastun i thërret nga lokali me sa mundet në emër.

Nuk dihet se ç’hall kishte i moshuari, por Kryeministri zgjodhi ta injorojë duke mos iu përgjigjur.

Dhe në momentin kur iu afrua një nga shoqëruesit e Kryeministrit, xhaja nuk u përmbajt duke i lëshuar edhe një ofendim.