Tags Posts tagged with "e thërret me sa mundet në emër"

Tag: e thërret me sa mundet në emër

Vizita në Vau Dejës – I moshuari e vë në siklet...

Vizita e kryeministrit Edi Rama gjatë ditës së sotme në qytetin e Vau Dejës është shoqëruar dhe me situata të sikletshme. I tillë është dhe...