Vijojnë tensionet para parlamentit, protestuesit tentojnë të çajnë kordonin policor

Vijojnë tensionet para parlamentit, protestuesit tentojnë të çajnë kordonin policor

331
0

Vijojnë tensionet mes protestuesve dhe policisë para parlamentit.

Protestuesit kanë tentuar të çajnë kordonin policor për të hyrë në parlament ku po zhvillohet seanca plenare.

Protestuesit shtyjnë efektivët e policisë të cilët qëndrojnë rresht para parlamentit.

Forcave të policisë i janë bashkuar edhe Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë, ndërkohë që boti me ujë po bëhet gati nga autoritetet për tu përdorur nëse do të jetë nevoja për të shpërndarë protestuesit.

Kujtojmë se në seancën e sotme do të betohen tre deputetë të rinj të opozitës.