Tags Posts tagged with "protestuesit tentojnë të çajnë kordonin policor"

Tag: protestuesit tentojnë të çajnë kordonin policor

Vijojnë tensionet para parlamentit, protestuesit tentojnë të çajnë kordonin policor

Vijojnë tensionet mes protestuesve dhe policisë para parlamentit. Protestuesit kanë tentuar të çajnë kordonin policor për të hyrë në parlament ku po zhvillohet seanca plenare. Protestuesit...