VIDEO/ Sherr në lokalin e natës në Tiranë, thyhen shishe dhe tavolina

VIDEO/ Sherr në lokalin e natës në Tiranë, thyhen shishe dhe tavolina

452
0

Screenshot_13-17Një sherr i rëndë ka ndodhur në një pub të Tiranës mes shqiptarëve të Shqipërisë dhe atyre të Kosovës. Vajza që ka sjellë videon, bën me dije se sherri ka zgjatur rreth 20 minuta dhe se djemtë kanë përdorur shishet e alkoolit dhe tavolinat për t’i gjuajtur njëri-tjetrit.

“Dy shqiptar të Kosovës janë zënë me tanët ditën e premte. Nuk e di motivin. Vetëm se aty u bë gjithë xhama nga shishet sa as nuk mund të kërcehej më”, thotë njëra nga vajzat që ka parë sherrin.

Ajo thotë se nga sherri, një vajzë përfundoi poshtë tavolinës.

“Njëra nga vajzat përfundoi poshtë tavolinës nga gjuajtja e djalit kundërshtar”./JOQ/