Vajza, nëse dukeni kështu do t’i çmendni djemtë (Foto)

Vajza, nëse dukeni kështu do t’i çmendni djemtë (Foto)

665
0

Dihet se meshkujt janë një krijesë e lehtë për t`u joshur dhe ndonëse do të habiteni atyre ju intereson shumë mënyra se si ju visheni.

Nuk ju intereson marka të cilën ju e keni veshur, por mënyra se si e keni veshur atë.
Këto janë disa nga detajet që meshkujt i kushtojnë më shumë rëndësi në veshje:

1.Atyre do të ju linit shumë përshtypje nëse do të dini t`i vini në pah vijat e trupit tuaj.2.Meshkujve ju pëlqen që të mbathni taka, mirëpo jo aq të larta sa të mos mund të ecni.3.Ata ju pëlqejnë shumë kur ju mbathni këpucë të rehatshme dhe me stil.4.Meshkujt mund t`i tërhiqni edhe duke i vënë në pah shpatullat e juaja.5.Mos harroni edhe këmbët kanë një rol në këtë punë, prandaj shfaqni ato./kosovarja/

Shperndaje