“Vajza e përvëluar për seks”, ja çfarë ndodhi në autobusin drejt Beratit...

“Vajza e përvëluar për seks”, ja çfarë ndodhi në autobusin drejt Beratit (FOTO+16)

1980
0

1-182-620x330

Jemi mësuar me kushtet e këqija në transportin të udhëtarëve, por ndonjëherë në këto ambiente mund të lindin edhe histori shumë të bukura.

Është krijuar ideja që janë meshkujt ata që ngacmojnë apo provokojnë femrat sa herë që kanë mundësi, por ky është një rast tërësisht ndryshe.

Ngjarja ka ndodhur në një nga autobusët e linjës Tiranë-Berat, ku një vajzë ka provokuar keq një djalë që kishte përbri.

Siç thotë djali, i cili ka dërguar edhe fotografitë në JoQ vajza e shikonte herë pas here në kokërr të syrit, por nuk i fliste. E veshur me një kanatjere të ngushtë ngjyrë rozë, ajo është shtrirë në sedilje dhe gati sa nuk i ka nxjerrë në shesh gjoksin që ishte duke i plasur brenda kanatjeres.

“Ka gjithë rrugën që bën sikur luan me telefon po here me tregon gjoksin e here b…. Qenka e përvëluar fare. Ka gra e fëmijë në autobus pa ja tregoja unë”, -shkruan i riu.