Vajza e ish-ushtarit të UÇK-së dhuron batanijen që shqiptarët ia dhanë babait...

Vajza e ish-ushtarit të UÇK-së dhuron batanijen që shqiptarët ia dhanë babait të saj në kohën e luftës

327
0

 

Kur e mira kthehet mbrapsht…Gjithmona Kosvoa dhe Shqipëria e kanë ndihmuar njëra-tjetrën në kohë të vështira, por ky ishte një simbol që na preku të gjithëve.

Bëhet fjalë për vajzën e një ish-ushtari të UÇK-së, Erita Sadikajn e cila ka dhuruar batanijen që shqiptarët i kanë dhënë babait të saj në kohën e luftës. Ky veprim human dhe domethënës na ka prekur të gjithëve dhe ka treguar edhe një herë që edhe në ditë të vështira Kosova dhe Shqipëria janë një.