Tags Posts tagged with "Vajza e ish-ushtarit të UÇK-së dhuron batanijen që shqiptarët ia dhanë babait të saj në kohën e luftës"

Tag: Vajza e ish-ushtarit të UÇK-së dhuron batanijen që shqiptarët ia dhanë babait të saj në kohën e luftës

Vajza e ish-ushtarit të UÇK-së dhuron batanijen që shqiptarët ia dhanë...

  Kur e mira kthehet mbrapsht…Gjithmona Kosvoa dhe Shqipëria e kanë ndihmuar njëra-tjetrën në kohë të vështira, por ky ishte një simbol që na preku...