Ushqimet që shërbejnë si viagra natyrale për meshkujt dhe femrat

Ushqimet që shërbejnë si viagra natyrale për meshkujt dhe femrat

1306
0

Seksi-13

Lëngu i shegës

Lëngu i shegës ka kohë që është njohur si fryt i përsosur, si për nxitjen e dëshirës seksuale, njashtu edhe për trajtimin e problemit të ereksionit.

Kjo për shkak se shega ka shumë veti antioksidante, që eliminojnë rrezatimet e lira dhe toksinat nga trupi.

Shalqiri

Efektet e mira të shalqirit janë kryesisht të bazuara në likopen, që është pigment i kuq, e që gjithashtu gjendet te domatet.

Likopeni përmirëson dhe e rrit qarkullimin e gjakut përmes organeve gjenitale.

Veç kësaj, shalqiri është i mirë për hidratim dhe hidratimi është i domosdoshëm për një performancë të mirë seksuale.

Çokollata e zezë

Konsumimi modest i çokollatës së zezë është i përsosur për të mbajtur sistemin kardiovaskular të shëndetshëm, dhe funksionimi i mirë i sistemit kardiovaskular është i nevojshëm për një performancë të mirë nën çarçafë.

Sidoqoftë, mos hani sasi të mëdha të çokollatës pasi që ka shumë kalori, dhe mbipesha nuk është shoku më i mirë në jetën seksuale.