“Unë dhe ti në përjetësi”, kujt i drejtohet Marsida Qatja, ja mesazhi...

“Unë dhe ti në përjetësi”, kujt i drejtohet Marsida Qatja, ja mesazhi që ka

2493
0

Vrasja që ndodhi në shtëpinë e saj e bëri protagoniste të një historie që është përfolur shumë në media Marsida Qatjan, nënë e 3 fëmijëve, banuese në Kavajë.

30 vjecarja ka dhënë disa deklarata në media dhe ndryshe nga rrëfimi i saj para hetuesve pas ngjarjes, e ka mohuar që të ketë pasur lidhje intime me viktimën, Dritan Haxhollin. Së fundmi, ajo ka postuar në rrjetet sociale një thënie, të cilën e ka theksuar edhe më shumë duke e vënë si foto në profilin e saj në FB.

Nëpërmjet kësaj foto, Qatja përcjell mesazhin se jeta është si një libër dhe se disa miq janë aty për një faqe, të tjerët për një kapitull, por ata të vërtetët janë aty për të gjithë historinë.

marsisda