Terminali i ri në Tiranë, do ketë dhoma hoteli dhe…moteli

Terminali i ri në Tiranë, do ketë dhoma hoteli dhe…moteli

460
0

terminali-ne-tiraneBashkia e Tiranës ka njoftuar pak ditë më parë hapjen e tenderit përmes partneritetit publik- privat për ndërtimin e terminalit të transportit publik në Tiranë.

Vlera e projektit është 15.5 milion euro.

Në dosjen e plotë të tenderit specifikohet edhe projekti me detaje.

Konkretisht në terminal do të ketë edhe qendra tregtare dhe kulturore, kulla me ambiente zyrash, hotele dhe salla konferencash, parking, motel, stacioni i trenave- tramvajeve dhe magazina e tramvajeve.