Tags Posts tagged with "Terminali i ri në Tiranë"

Tag: Terminali i ri në Tiranë

Terminali i ri në Tiranë, do ketë dhoma hoteli dhe…moteli

Bashkia e Tiranës ka njoftuar pak ditë më parë hapjen e tenderit përmes partneritetit publik- privat për ndërtimin e terminalit të transportit publik në...