Tags Posts tagged with "Turqia"

Tag: Turqia

Turqia, Irani dhe Iraku kundërshtojnë referendumin kurd

Turqia, Irani dhe Iraku kërcënuan me kundërpërgjigje, nëse udhëheqësit kurdë të Irakut mbajnë referendumin e planifikuar për pavarësi, më 25 shtator. Ministrat e Jashtëm...

Turqia vazhdon t’i bëjë synet kosovarët

Ministria e Shëndetësisë e ka miratuar një projekt për synetinë e fëmijëve në komunat kosovare. Sipas memorandumit të nënshkruar, ndërhyrjet kirurgjike tek fëmijët me...