Tags Posts tagged with "Siri"

Tag: Siri

Siri, 18 të vdekur gjatë sulmeve të regjimit të Asadit në...

Gjatë sulmeve të kryera prej 14 nëntorit në Gutën Lindore dhe zonat e saj kanë humbur jetën më shumë se 130 civilë  Gjatë sulmeve...

Sot bëhen një vit nga vdekja e Alanit

Kanë kaluar 1 vit nga vdekja e 3-vjeçarit Alan, i cili u mbyt teksa i largohej luftës me familjen e tij. Fotoja e trupit...