Sytë nga Brukseli, takohen sot Thaçi-Vuçiç: Çfarë do diskutohet

Sytë nga Brukseli, takohen sot Thaçi-Vuçiç: Çfarë do diskutohet

448
0

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe ai i Serbisë Aleksandër Vuçiç do të takohen sot në Bruksel. Ndërmjetësuesja e takimit të tyre do të jetë shefja për Politikën e Jashtme në BE, Federica Mogherini. Dy liderët do të diksutojnë për një marrëveshje normalizuese ndërmet dy veendeve. Në faqen zyrtare të BE nuk është bërë i ditur orari i takimit, megjithatë pritet të ndodhë në mëngjes.