Spektakli që dhuroi ‘hëna e përgjakur’

Spektakli që dhuroi ‘hëna e përgjakur’

408
0

Ishte paralajmëruar se do të ndodhte eklipsi më i gjatë hënor i shekullit të XXI. Dhe vetëm pak minuta më parë spektakli i shumë pritur ka nisur. Spektakli është i dukshëm pothuajse kudo në botë, me përjashtim të Amerikës së Veriut. Eklipsi filloi gjatë kohës kur Hëna u ngrit mbi Mbretërinë e Bashkuar dhe Evropën. Në Shqipëri, eklipsi eshtë dukur i plotë nga ora 21:30 deri në 23:13.