Tags Posts tagged with "Spektakli që dhuroi ‘hëna e përgjakur’"

Tag: Spektakli që dhuroi ‘hëna e përgjakur’

Spektakli që dhuroi ‘hëna e përgjakur’

Ishte paralajmëruar se do të ndodhte eklipsi më i gjatë hënor i shekullit të XXI. Dhe vetëm pak minuta më parë spektakli i shumë...