Skivi: BabaStars nuk janë të involvuar në përleshjen Cozman – Noizy

Skivi: BabaStars nuk janë të involvuar në përleshjen Cozman – Noizy

615
0

skivi_1474659069-9253806

Në një intervistë për Top Show Magazine Skivi dhe Cozman kanë sqaruar më shumë incidentin në mes të Cozman dhe Noizyit

Skivi ka thënë se ata nuk kanë provokuar asnjëherë në lidhje me këtë skandal, përkundrazi ata vazhdimisht i janë shmangur këtyre konflikteve.

Ai po ashtu ka thënë se në këtë incident nuk janë involvuar BabaStars që janë në një numër prej 20 personave.

Sipas tij ky ka qenë një incident i rastit që është nxitur më shumë nga OTR dhe 10 personat aty, derisa ai ka qenë me një femër në hotel…/GazetaExpress/