Tags Posts tagged with "Skivi: BabaStars nuk janë të involvuar në përleshjen Cozman – Noizy"

Tag: Skivi: BabaStars nuk janë të involvuar në përleshjen Cozman – Noizy

Skivi: BabaStars nuk janë të involvuar në përleshjen Cozman – Noizy

Në një intervistë për Top Show Magazine Skivi dhe Cozman kanë sqaruar më shumë incidentin në mes të Cozman dhe Noizyit Skivi ka thënë se...