Shtyhet sërish seanca për Shullazin, ja çfarë ndodhi

Shtyhet sërish seanca për Shullazin, ja çfarë ndodhi

395
0

Ka dështuar sërish seanca gjyqësore për Emiliano Shullazin dhe grupin e tij.

Mësohet se shkak për shtyrjen e seancës është mosformimi i trupit gjykues.

Sipas televizioneve informative mësohet se Këshilli i Lartë i Gjykatës nuk ka komanduar gjyqtarin e tretë në çështje.

Përse akuzohet Shullazi dhe grupi i tij?

Emiljano Shullazi dhe grupi i tij u shpallën fajtorë nga Gjykata për veprën penale “shtrëngim me anë të kanosjes për dhënin e pasurisë”, në dëm të Ylvi Beqajt.

Kjo vepër penale, sipas Gjykatës, është kryer në formën e grupit të strukturuar kriminal. Nga hetimi i Prokurorisë, ka rezultuar se ka qenë fillimisht biznesmeni që ka kontaktuar me Emiljano Shullazin dhe pas këtij takimi janë bërë edhe 4 takime të tjera. /