Shoqëria civile thirrje të fortë për Ramën dhe qytetarët

Shoqëria civile thirrje të fortë për Ramën dhe qytetarët

562
0

Protesta civile ka disa kohë që ka nisur përpara kryeministrisë, ku aktivistë të shoqërisë civile po mbajnë fjalime me mesazhe të forta për popullin dhe kryeministrin Rama. Besjan Pesha drejtuesi i “Nismës Thurrje”, i ka dhënë disa mesazhe të fuqishme popullit, medias, dhe në fund kryeministrit Rama. Thirrja e fuqishme shkoi për popullin, që të çohet dhe të protestojë përpara se të jetë vonë, e ndërsa në fund për Ramën teksa i kujton se njësoj si Kukësi mund të dalin të gjithë qytetarët shqiptar që po vuajnë nga padrejtësitë duke përmendur edhe naftëtarët e Ballshit. Nëse ata çohen si Kukësi, do i arrestosh të gjithë zoti kryeministër? Momentalisht fjalën e ka avoati Altin Goxhaj.