Tags Posts tagged with "Shoqëria civile thirrje të fortë për Ramën dhe qytetarët"

Tag: Shoqëria civile thirrje të fortë për Ramën dhe qytetarët

Shoqëria civile thirrje të fortë për Ramën dhe qytetarët

Protesta civile ka disa kohë që ka nisur përpara kryeministrisë, ku aktivistë të shoqërisë civile po mbajnë fjalime me mesazhe të forta për popullin...