Seks me pahir me motrën e martuar të fejuarës sime

Seks me pahir me motrën e martuar të fejuarës sime

1247
0

s-rsquo-keni-koh-euml-k-euml-shtu-mund-t-euml-k-euml-naqeni-me-seksin-e-shpejt-euml_hd-1

Jam një djalë nga Mitrovica. Jam i fejuar qe 3 vjet. Motra e të fejuarës është 30 vjeçe. Është e martuar dhe ka fëmijë. Por, e kam vërejtur se sa herë që takohemi ajo më shikon me një shikim më ndryshe se që duhet…

Ka dy vjet që bashkëjetoj me të fejuarën time në Prishtinë. Një ditë ajo erdhi mysafire te ne, sepse, siç tha ajo, burrin e kishte në udhëtim zyrtar e fëmijët te prindërit e saj. Thënë të drejtën, u habitëm kur e pamë vetëm…

Në një moment ajo shkoi të ndërrohej në dhomën ku flinim unë dhe e fejuara ime. Unë u futa në dhomë kinse nuk e dija se ajo ndodhej aty. Kishte trup të bukur lakuriq… Shpejt e shpejt u largova, por ajo më pa teksa dilja nga dhoma…

Atë natë ajo bujti te ne. Të nesërmen e fejuara ime shkoi herët në provim, në fakultet, sepse ishte kah fundi i studimeve master. Mbetëm vetëm ne të dy në banesë: unë dhe motra e të fejuarës. Pasi bëra një dush në banjë, parandjeja që diçka do të ndodhte… Dola nga dushi vetëm me një peshqir. Ajo doli nga dhoma e fjetjes dhe më përshëndeti me “mirëmëngjes”.

Dhe, pasi u ula në kolltukun në kuzhinë, ajo erdhi afër meje dhe më tha se do bënte kafe për vete e për mua… Pasi i bëri kafetë u ul edhe më afër meje. Thënë të drejtën, fillova të nxehesha, edhe pse isha këmbëngulës që të mos ndodhte diç ndërmjet nesh.

Por, trupi i saj seksi bëri që unë të mos përmbahesha dhe përfunduam në shtrat.

Kur u kthye e fejuara ime nga provimi, nga fakulteti, ajo nuk e priti në banesë, sepse i bëhej sikur e dinte ajo se çka kishte ndodhur ndërmjet nesh..