Seks me 919 meshkuj për 12 orë, aktorja rrëfen eksperiencën

Seks me 919 meshkuj për 12 orë, aktorja rrëfen eksperiencën

2966
0

auto_3-188-11469653429

Aktorja e njohur e pornos, Lisa Sparks ka arritur të thyejë një rekord botëror në fushën e saj. Në vitin 2004, aktorja e njohur me nofkën “Lisa Sparkxxx”, ka bërë seks me 919 meshkuj brenda 12 orëve.

Ky është një rekord që nuk është mundur të thyhet e të kapërcehet nga asnjë aktore tjetër pornoje deri më tani.

Lisa ka marrë pjesë në festivalin “Eroticon i Varshavës” ku mesatarisht i bie të ketë kryer marrëdhënie me 76.5 meshkuj në orë. Vetë aktorja thotë se nuk ka ndërmend që të provojë të thyejë rekordin e saj.

Në një intervistë të dhënë së fundmi, ajo tregon se ishte argëtuese, por edhe e lodhshme.

“Ngjarja u kundërshtua nga qeveria polake. Isha nervoze se do të më ndalonin në aeroport. Nuk ishte e lehtë sepse në garë me mua ishin edhe dy aktore porno mjaft të njohura si polakja Makita dhe braziliania Patricia. Në fund ia dola të fitoj unë”, – ka thënë Lisa.