Seks, keni dëgjuar ndonjëherë për pozicionin e shërbëtores?

Seks, keni dëgjuar ndonjëherë për pozicionin e shërbëtores?

3095
0

seksiiii

Pozicioni i shërbëtores në seks, është një mundësi e mirë për t’iu larguar rutinës së shtratit.

E vetmja gjë që duhet bërë është ulja e partneres në një sipërfaqe të barabartë me lartësinë e mesit tënd, për shembull, mbi një tavolinë, mbi lavatriçe, mbi piano apo mbi pjesën e përparme të makinës.

Në këtë rast, ajo zgjatet në send ndërsa ti e penetron. Sa më hapur të jenë këmbët e saj aq më mirë është për ty, pasi në këtë mënyrë rriten mundësitë që të prekësh pikën G.

Veç kujdes, se për shkak të depërtimit të thellë rrezikoni të përfundoni “punë” shpejt. Prandaj, ndalu pak para momentit kritik dhe stimulo klitorin e saj në mënyrë që të ndodheni në të njëjtën fazë kur t’i rihyni lojës.