Seks jo vetëm në shtrat. Ja disa vende ku të “dëfreheni”

Seks jo vetëm në shtrat. Ja disa vende ku të “dëfreheni”

458
0

car-633x347

Të bësh më të mirën në shtrat është shkëlqyeshëm, por ka edhe disa vende të tjera të çmendura, ku mund të bëni seks e të ndiheni ndryshe pas kësaj.

Më poshtë, janë listuar vendet ku pasioni bëhet më i madh dhe fantazitë i kalojnë limitet. Që nga çatia, tek aeroplani, disa kënde në kuzhinë dhe shumë të tjera.

që duhet të provoni, të paktën një herë.
Ja disa propozime:
Në pishinë (lagësht dhe egër)
Në shkollë (merr më shumë se një 10)
Në punë (me nxitim, natyrisht)
Në hambar (bëje, siç e ke parë në Discovery Channel)
Në avion (shijo mijëra metrat e lartësisë)
Në ashensor (vendi i përkryer për diçka të shpejtë)
Në rimorkion e një kamioni (në qiell të hapur, nën yje… shumë nxehtë)
Në anije (ec me lëvizjet e oqeanit)
Në një tendë
Në shtëpinë e prindërve (pa bërë fare zhurmë)
Në dysheme (dyshemeja nuk është e vetmja gjë e fortë)
Në dollap (hapësirat e ngushta janë tunduese apo jo?)
Në pyll (njësh me natyrën)
Në dhomën e veshjes (qëndro e zhveshur)
Në dritare (statusi ekzibicionist)
Në limuzinë (vetëm sigurohu që ndarja është e ngritur)
Në librari (bëje seksuale)
Mbi lavatriçe (bashkë me tronditjet e saj)
Mbi banakun e kuzhinës (të pisët)
Në oqean (mes dallgëve)
Në një vaskë të nxehtë (bashkohu me nxehtësinë)
Në park (koha për të luajtur)
Në kishë (mëkat plotësisht seksi)
Në një tren ekspres (pak e ndërlikuar, por gjithçka nën avull)
Pas një muri (derisa dikush të bëjë “bam, bam”)
Në dush (shumë seksi, por shumë më e ndërlikuar sa duket ndonjëherë)
Në një slitë rrotulluese (një udhëtim tjetër përrallor)
Në dhomën e gjumit të fëmijëve (vërtet rriskuese)
Në makinë (sepse asnjëherë nuk e di kur mund të ndodhë)
Në kinema (një performancë e vërtetë për Oscar)
Në çati (por me shumë kujdes këtu)
Në plazh (vetëm kujdes me rërën… në vende të pakëndshme)
Në shkallë (kjo kërkon aftësi)