Sa gjatë duhet të zgjasë seksi?

Sa gjatë duhet të zgjasë seksi?

534
0

extra_large-1464386830-776-how-long-does-sex-normally-last-780x439

Nëse nuk jeni shkencëtar, atëherë padyshim se në një pikë të jetës e keni pyetur veten se sa normalisht zgjatë seksi.

Sipas një studimi që për qëllim ka pasur matjen e kohës mesatare të ejakulimit në popullsinë e përgjithshme, koha mesatare e seksit për çdo çift kishte zgjatur nga 33 sekonda deri në 44 minuta.

Prandaj, është e qartë se nuk ka diçka “korrekte” në sasinë kohore të seksit. Sidoqoftë, kjo mesatare kishte dalë të jetë 5.4 minuta.

Kjo do të thotë se nëse i radhitni 500 çifte nga seksi më i shkurtë deri te më i gjati, çifti i mesëm do të shënojë një mesatare prej 5.4 minutave gjatësi të periudhës kohore çdo herë që bëjnë seks.

Veç kësaj, arsyeja se përse disa persona zgjasin më shumë në seks është më e komplikuar dhe nuk ka ndonjë përgjigje definitive, por ndikim mund të ketë edhe forma e penisit.

Shperndaje