Rrëfimi i prostitutës që e shokoi gazetaren: Në Turqi natën e martesës,...

Rrëfimi i prostitutës që e shokoi gazetaren: Në Turqi natën e martesës, burri tenton të fusë …… !!

2834
0

pr_1473249724-6526927

Një dokumentar i BBC ka ekspozuar mungesën e edukatës seksuale në Turqi në nivele shokuese.

Gazetarja Stacey Dooley vizitoi këtë vend dhe intervistoi disa prostituta.

Punonjëset e seksit janë të frikësuar për jetën e tyre, edhe pse profesioni i tyre është legal.

Ato druhen se do i vrasin nëse miqtë dhe familja zbulon se çfarë bëjnë.

Një prostitutë i rrëfen asaj se meshkujt në këtë vend janë pak të informuar për seksin, aq sa ka nga ata që mendojnë se duhet ta fusin penisin në kërthizë.

Hulya punon si prostitutë që kur ishte 15 vjeç.

“Në Turqi, virgjëria është e rëndësishme. Për shembull, natën e martesës, burri tenton të fusë penisin në kërthizën e gruas. Nëse nuk del gjak, ai mund ta vrasë sepse mendon se ajo nuk është e virgjër”.

“Natyrisht nuk do ketë gjak. Por ne ndihmojmë në këtë drejtim. Duke u treguar atyre si bëhet seks, ne parandalojmë edhe krime”.

Gazetarja mbetet e shokuar.

“E kam seriozisht, keni meshkuj që ua fusin k… në kërthizë?” thotë ajo.

“Kam folur me prostituta në mbarë botën, por është hera e parë që dëgjoj diçka të tillë”.