Rrëfimi i një vajze: Si u bëra prostitute e shtrenjtë në Shkup!

Rrëfimi i një vajze: Si u bëra prostitute e shtrenjtë në Shkup!

1307
0

pr_1468481755-5483346

Jeni e bukur dhe zakonisht studente në Shkup. Me rëndësi është hyrja në shoqërinë e lartë.

Më me rëndësi është se kush është promovuesi-kontakti juaj në atë shoqëri. Në qoftë se jeni shumë e bukur provoni të hynë estradë dhe do të përfundoni në krevatet e politikanëve dhe biznesmenëve të njhour dhe të pasur. Reçeta është e thjeshtë.Kjo është vetëm hyrja e artikullit me titull senzacionalist “Rrëfimi i një vajze: Si u bëra prostitute e shtrenjtë në Shkup!, i cili pa përmendur asnjë burim, lexuesve u ofron një “rrëfim personal dhe reçetë për t’u bërë zonjë VIP”:

-Futja ima në ato qarqe ishte e thjeshtë. Një deputet i një partie të vogël, tip i njohur, ka kërkuar seks me dy femra. Shoqja ime nga Negotina kërkoi ndihmë nga unë, për shkak se ishte vetë, por kishte përvojë të madhe.Përmbajtja, stili dhe mënyra në të cilën është plasuar teksti e zbulojnë qëllimin primar që të shokojë dhe ta tërheqë vëmendjen e publikut lexues. Pavarësisht se “gazetaria” e tillë është në kundërshtim me parimet kryesore dhe standardet për përcjelljen e informatave.