Rrëfimi i çuditshëm i gruas: Seksin më të mirë e bëra më...

Rrëfimi i çuditshëm i gruas: Seksin më të mirë e bëra më një mashkull që e kishte…

833
0

rr_1468496772-7907618-530x300

Pavarësisht mitit se seksi i mirë ndodh vetëm me një mashkull që ka një penis me ereksion të fortë gjatë gjithë kohës, një grua në “Reddit” thotë se seksin më të mahnitshëm në jetën e saj e ka pasur me një mashkull që penisin e kishte të butë gjatë gjithë kohës.
Në shkrimin e saj tregon se fillimisht kishte hezituar kur e kishte parë që djaloshi nuk kishte pasur ereksion, por gjithsesi kishte vazhduar dhe kishte zbuluar që kishte qenë përvoja më e mirë në jetën e saj.

“Ia ka vlejtur, pavarësisht se penisi i tij kishte qenë i butë gjatë gjithë kohës. Unë kurrë nuk jam ndjerë më e admiruar dhe më seksi më parë. Ai buzëqeshte gjatë gjithë kohës kur më prekte, në çdo vend… Ai sigurohej se unë kënaqesha edhe me vetveten herë pas here”, ka shkruar ajo