Rrëfimi: E humba virgjërinë me mamanë e shoqes së klasës

Rrëfimi: E humba virgjërinë me mamanë e shoqes së klasës

3112
0

download-800x445

Kam bëre seks per herë të parë kur kam qenë 17 vjeç me mamin e shoqes sime të klasës…

Isha një natë tek shtëpia e asaj pasi do të mësoja së bashku me shoqen time për provimin e ditës së nesërme. Pasi hëngrëm darkë mamaja e saj më provokoi disa herë dhe kur ramë për të fjetur, ajo erdhi pranë shtratin tim dhe filloi të më ledhatonte.

Kështu kaluam disa minuta duke u përkëdhelur dhe puthur me njëri-tjetrin dhe pastaj filluam të bëjmë seks.

Më duhet ta pranoj se, unë deri në ato momente isha i virgjër dhe mamaja e shoqes sime më mësoi se si duhet të bëja seks, pasi deri në ato momente e kisha parë vetëm në tv.