Rrëfimi +18: Klienti më ofroi më shumë seks se sa bashkëshorti im,...

Rrëfimi +18: Klienti më ofroi më shumë seks se sa bashkëshorti im, por ai tash…

616
0

largea_nintchdbpict0000681342451468231678

E dashura Deidre:

Klienti im më ofroi seks shumë më të mirë se ç ‘mund të më ofronte bashkëshorti im, sepse me burrin tim kurrë nuk kam pasur dhe nuk kam një marrëdhënie kaq të mirë në shtrat.

Ne u martuam sa ishim fëmijë, por unë kurrë nuk e kuptova se sa i papjekur ishte derisa sa fillova të jetoja me të. Dhe pasi që ne nuk kishim seks të mirë martesa ime u shpërbe.

Unë kam takuar burrin tim kur ishim 15 vjeçar dhe ne të dy besonim se duhet të prisnim deri në ditë e martesës dhe të mos bënim seks më herët. Ne u martuam në ditëlindjen time të 18-të dhe tani janë 21 vjeçare. Por më pas kuptova se burri im ishte jo i shkathët dhe i papjekur. Ai ishte një dembel rreth punëve të shtëpisë dhe u binda se ai nuk dinte as të shërbejë. Ai po ashtu nuk dinte asgjë as në lidhje me seksin dhe priste që unë të bëja çdo herë gjithçka në shtrat.

Në fillim e pranova ashtu duke menduar se ai do të mësohej dhe do të n dyshonte një ditë, por jo u gabova. Ai kënaqej me ato gjëra si shkoni ashtu “ shkel e shko”. Unë u përpoqa që ta mbajmë lidhjen pasi kam besuar në zotimet e mia martesore por gjërat shkuan drejt greminës dhe gjithçka u shkatërrua mes nesh. Në fillim ai më qortonte mua duke më predikuar se nuk isha një grua e mirë dhe e denjë për të. Ne po ashtu nuk kemi pasur marrëdhënie seksuale as në përvjetorin e dasmës tonë, dhe për tre muaj me rrudhë. Unë nuk e dua atë, por ai një ditë më tha se është detyrë e gruas që të bëju seks me burrin. Të them të drejtën u ndjeva disi e përdorur më pas.

Ne patëm një polemikë dhe më pas ai u largua. Unë shpejt e kuptova se ai tani as nuk do të më financonte dhe paratë e mija po harxhoheshin.

Dhe një ditë një mikeshë e imja më sugjeroi që ti bashkohesha një agjencie përcjellëse, ku ajo kishte bërë disa punë më parë aty. Unë me të kuptuar u trondita pasi e kuptova se bëhej fjalë ( për ofrim seksi) por pastaj mendova se ndoshta duhet provuar.

Njeriu i parë që më ka rezervuar ishte 32 dhe shumë tërheqës. Ne patëm një mbrëmje të bukur dhe që atëherë kemi pasur marrëdhënie seksuale të vazhdueshme në apartamentin e tij. Ai ishte personi që më kë kënaqur më së shumti që më ka ndodh ndonjëherë. Unë kurrë nuk e kisha ditur se seksi mund të ishte kaq i mirë. Ne jemi takuar përsëri dhe ai më ka thënë se dëshiron një marrëdhënie me mua.

Ai është gjithçka, burri im nuk është asgjë dhe nuk di asgjë në lidhje me seksin, por tani unë në jam e hutuar.

Prindërit e mi duan që ne të marrim ndihmë dhe këshilla martesore që ne ta rikthejmë martesën tonë, por unë tani e dua klientin tim. Të lutem Deidre më thonë se çfarë të bëj?

Deidre përgjigjet: Ju duke shkuar në banesën e atij njeriu mendoj se është një veprim mjaft i rrezikshëm. Ju nuk dini pothuajse asgjë rreth jetës së tij private se kush mund të jetë ai dhe çka fshihet as tij?

Edhe tani ai mund të jetë me një linjë tjetër apo me një tjetër të dashur. Pse do që të përdorur një njeri nga një agjenci përcjellje nëse veç ai qenka tërheqës, i pashëm dhe duke kërkuar një partnere të qëndrueshme?

Ju lutem jepni duhet të jeni shumë e kujdesshëm për çdo kontakt të mëtejshëm me këtë klient të parë.

Por do të ishte shumë më mirë që ju të kuptoni se duhet punuar dhe rregulluar martesën tuaj. Mashkull i mirë mund të jetë edhe burri juaj por vetëm duhet t’ju ndihmojë që të zgjidhni të gjitha çështjet ose një pjesë të lezetshme të shtratit. Ose tregojë bashkëshortit se ku ka nevojë për ndryshime që të përmirësohet marrëdhënia e juaj.

Duhesh të jesh e fortë sepse martesa është përgjegjësi dhe nuk do të funksionojë nëse nuk punoni së bashku dhe nëse nuk bëni përpjekje, madje duhet të përballeni që të dy edhe me përgjegjësitë financiare.