Rrëfim për psikologen: I dashuri iku ushtar, bëra seks me ….

Rrëfim për psikologen: I dashuri iku ushtar, bëra seks me ….

2700
0

prostitute-700x525-620x330

Duket një histori e pabesueshme për një 25 vjeçare por është e vërtetë.

Një vajzë britanike ka kërkuar ndihmën e psikologes në Britani pasi e mundonte ndjenja e fajit. Aj ka bërë seks me vjehrrin gjatë kohës që i dashuri ishte thirrur në ushtri jashtë vendit.

Historia është botuar sot në “The Sun” bashkë me këshillat që i ka dhënë Deidre Sanders, e njohur për dhënien e këtyre këshillave.

Ja përgjigjja e psikologes: Nëse ju do ta lini, kjo do të përfundojë në katastrofë. Dikush do tu zbulojë dhe i dashuri juaj nuk do t’ua falë kurrë këtë. Kjo do të prishë edhe marrëdhënien e tij me babain dhe unë jam e sigurt se ai do tu hedhë ‘në plehra’ edhe ju. Ju mund të gjeni një njeri më të madh, tërheqës, por kjo nuk do të thotë se jeni të pafuqishëm. Sigurisht që ju mund ti rezistoni atij. Detyra juaj është ti jepni fund kësaj historie dhe të mos bëheni pjesë e krizës së mëso­moshës së tij. Ju duhet të jeni e fortë dhe t’i thoni se nuk mund ta shihni më.