Rrëfim i rrallë i nënës dhe bijës, të dyja pornostare

Rrëfim i rrallë i nënës dhe bijës, të dyja pornostare

1205
0

po_1471948128-9732500

Nëna Monika (52) dhe e bija Xhesika (22) janë dyshja e re e filmave porno dhe quhet “The Sexxxtons”.

Ndëkohë, ato dyja kanë hapur një ueb faqe pornografike, ndërsa skenat i xhirojnë se bashku.

Ueb faqja ekziston afërisht qe një vit, kurse kohë më parë kanë edituar edhe DVD e parë. Këto të dyja e arsyetojnë punën që e bëjnë me faktin që edhe pse xhirojnë skena në të njëjtën hapësirë, asnjëherë nuk lëshohen në incest. Ato thonë se nuk i shkelin rregullat dhe në skena asnjëherë nuk prekën.

“Nuk kemi problem që të dyja të jemi më të njëjtin mashkull, mirëpo ne të dy asnjëherë nuk prekemi”, ka thënë Monika, kurse Xhesika shton se këto rregulla ua vështirësojnë xhirimet.

Mirëpo, me ato nuk pajtohet psikologia Keroll Liberman i cili thekson se bëhet fjalë për “incest emocional”.

“Kjo sjellje tejkalon shumë kufi. Skenat i bëjnë ato dhe kjo s’ka si të mos ndikoj në ndjenjat e tyre seksuale”, ka thënë ajo.

Në anën tjetër Monika thotë se kënaqen me skenat dhe thekson se motivimi i vetëm janë paratë, sepse para disa vitesh për shkak të borxheve gati sa nuk e kishin larguar nga banesa, ndërsa kjo, sipas saj, është burim i pashtershëm i parave.