Rituali me kripë dhe uthull; format që merr kripa tregojnë diçka për...

Rituali me kripë dhe uthull; format që merr kripa tregojnë diçka për ju

446
0

 

Në këtë ritual, sido që të jetë kripa, duhet ta lini aty, derisa të avullojë. Mos e prekni kripën as me doreza sepse aty është përqëndruar gjithë energjia negative. Hiqeni dhe lajeni me ujë derisa të tretet plotësisht.

Kripa, kur përzihet me uthullën është e ngopur me jone dhe kur avullon në ambient parandalon formimin e vibrimeve të këqija.

Nëse kripa merr forma të çuditshme , duhet të kuptoni pse. Nëse merr formën e flokëve dhe shkon në pjesën e sipërme të gotës do të thotë që negativiteti brenda shtëpsië është i fuqishëm, ka vizita të pakëndshme.

Nëse kripa formon kristale në formë gjilpërash do të thotë se njerëzit që ushqejnë zili ndaj jush, vuajnë gjithashtu nga sëmundje mendore.

Në varësi të formës që merr kripa, interpretohet në një mënyrë ose në një tjetër, por në çdo rast thuhet se gjilbërat dhe simbolet e errëta sjellin negativitet.

Gjithmonë është më mirë nëse kripa nuk merr ngjyrë sepse në këtë rast, këto janë shenja të një mallkimi të fortë ndaj jush ose dikujt në familjen tuaj.

Sigurisht, ky rit mund të përdoret disa herë, por e rëndësishme ësht që kur të bëni ritualin e kripës me uthull, mos e shihni çdo ditë, por jepini vetes 10 ditë kohë. Në të kundërt mund ta bëni ritualin të padobishëm sepse me ankthin për ta njohur të vërtetën, e forconi më shumë negativitetin.  Mos harroni ti jepni një buzëqeshje dikujt që mund t’ju ketë zili.