Tags Posts tagged with "Rituali me kripë dhe uthull; format që merr kripa tregojnë diçka për ju"

Tag: Rituali me kripë dhe uthull; format që merr kripa tregojnë diçka për ju

Rituali me kripë dhe uthull; format që merr kripa tregojnë diçka...

  Në këtë ritual, sido që të jetë kripa, duhet ta lini aty, derisa të avullojë. Mos e prekni kripën as me doreza sepse aty...