Rezidenca e David Beckham plaçkitet për herë të dytë brenda këtij muaji

Rezidenca e David Beckham plaçkitet për herë të dytë brenda këtij muaji

533
0

Rezidenca 6 milionë funtash e David dhe Victoria Beckham është thyer për herë të dytë. Dadiv dhe Victoria Beckham janë përballur sërish nga bandat, për herë të dytë brenda këtij muaji, shkruan TheSun. Vjedhja e fundit kishte ndodhur në orët e hershme të 14 nëntorit, ndërsa shtëpia e tyre është thyer sërish. Këtë herë, shtatë rojet e sigurisë dhe dy qentë, ndoqën bandën që kishte hyrë në pasurinë 6 milionëshe të Beckhamëve. Çifti kanë mbetur të tronditur, kurse burime të afërta me ta thonë që ata ndjejnë që tani kjo po bëhet përpjekje që shtëpia të sulmohet çdo herë kur ata janë larg saj. Në vendin e ngjarjes kishte arritur menjëherë policia.